Her får du oversikt over 5D filmene våre i Alta

Underworld

Eventyr

 

Sky Rangares

Eventyraction

 

Tomb Of The Pharaon 2

Eventyr, grøsser

Icy Downhill

Eventyr, spenning

Amazon

Berg-og-dal-bane

Portal

Outpost - 12

Ekstern villmarksplanet, den mest avanserte utpost, nummer 12 – hvor ble jeg brakt nå? Kunne jeg ikke finne meg jobb nærmere til Jorda? Jeg søkte etter romantikk..
Det er bra at jeg ikke trengte å gå… Det går mye raskere - på
skinner, på en Strider. La oss starte…og sjekke eierskapet ...

Alien Safari

Blood Magic

Her vil himmelen vende seg bort fra deg.Her er det evig natt.Her, de guddommelige ord er ikke frelser.Og du er - din egen frelser.Her er død og terror rundt hvert hjørne.Her er alt dynket i blodet. Dette er et hjem for uberegnelige ånder 

Labyrinth of illusions

Labyrint (5D FILM) Hva kan du se i en dråpe maling? Noen ser ikke noe imens andre ser en hel verden. Utrolig og spennende .... Film med vakre bilder, tegninger og 
musikk. Passer til alle aldersgrupper

Roadhoggers

Det er vakkert høstvær, løvet rasler, solen skinner - det er bare skjønnhet. Noen griser kjører på veiene, bruser som gale, kjører traktorer, motorsykler, og det er ingen hindringer for dem, verken i skogen, dype kløfter, elver eller tunneler med full fart mot! Unnvikende syklister! Et kyss til bonden under flyturen. Er halmet samlet? Vel, det er verken her eller der! La oss spre oss! Hva slags springbrett er foran oss! Tråkk på, la oss hoppe ... Kult! Åh, vi blir sittende fast i en hengemyr, det gjør ingenting! ... Vel ... Du kan ikke gjemme en møkkete gris

 

Panic House

En glad og munter jente tok en avtale med en eiendomsmegler om å ta en titt på et hus, og kanskje til og med kjøpe den. Været er perfekt, sommerfugler flagrende rundt, huset er vakkert, og prisen er lav. Nesten som et eventyr! Livet er fantastisk! Det jenta ikke vet er at eventyret vil bli hennes verste mareritt som har gått i oppfyllelse! Huset innvendig er en reell kirkegård av potensielle kjøpere som henne selv, strømmet som i for et røverkjøp, tiltrakk ved lav pris. Hun kjører kort tid og er omgitt av frykt og terror, men hun må flykte for livet, aldri slutte og være rask. Vil hun klare å rømme eller vil hun bli med de andre ofrene? 

Dalbane i Wild West

Wild Wild West ... Raviner, varm sand, stikkende kaktus, gribber ...
Ja-men, Hvor ble vi brakt nå… fort, togskinner og små vogner. Kjøpte oss billetter og satte oss på noe som ikke ser ut som et tog…til Yuma! Ser ikke ut som!
Ha..ha..ha!

Metrofear

Et uventet problem oppstår. Under byggingen av den nye T-banen ble gamle gravsteder åpnet og en forferdelig pest har blitt løslatt etter og ha vært under jorden i 1000 år. Alle de som ikke klarte eller rakk og komme til overflaten ble til mutanter. Regjeringen har besluttet å stenge alle innganger og utganger for å hindre spredning av smitte til overflaten. For å få stopp på infeksjonen ble et spesiell tog med mikro-organismer sendt for ødelegge alle monstrene , men toget forsvant uten spor.
Vårt mål - er å finne en containeren og aktivere mikro-organismer. 
Vi - er byens eneste håp om frelse.?

Runaway

 Secret anlegget. Secret sentrum av topphemmelig forskning. Neck - "Top Secret" Høyeste nivå av sikkerhet.
Så hvorfor er alt kommer til en slutt? Hvorfor disse monstrene kommer til oss? Men hva skjer hvis de monstrene skal komme seg ut og skal bryte inn i fredelig liv til milliarder av mennesker? Det er umulig å forestille seg! Dette kan ikke skje!
Koden "101". Selvødeleggelse av objektet! Nødevakuering! Tid til overs! Først nå, har du tid?

Rage Race

 Som en dommer av den middelalderske inkvisisjonen, jeg er hensynsløse og uforsonlige! Til mine motstandere! Til mine fiender! Det er ingen venner blant folk i dette løpet. Den konstante venner er pålitelig sikkerhet, kraftig motor, ødeleggende våpen og nøyaktige raketter! Dette er øya - fengsel. Øya siviliserte samfunn bunnfall ... For mange hundre miles rundt - det er bare kaldt vann og tunge skyer. Solen stiger aldri her.

Jeg er her, men jeg er uskyldig! Og min eneste sjanse til å komme ut av her - nei, ikke erfarne advokater, håper  dem er borte, min sjanse er å vinne. Vinn og holde seg i live! Vinne og bli fri! Uten alternativer!

The X zone


Det er stille på lufta ... En vitenskapelig romstasjon i en galakse langt, langt borte ikke kan etablere kontakt for den andre dagen ....
Teleportere. Stasjonen er urørt fra utsiden. Inne er det et totalt kaos, er gravitasjon slått av. Da blir det enda verre: døde kropper av astronauter, masse merkelige røde pulserende tentakler ... Skjule, raskt! Noen mekaniker enheter med blad-sharp tentakler skadet mine skannere i løpet av et par sekunder, og det ser ut som de ønsker å gjøre det samme med meg! Snart blir det klart - et stort romskip med et gigantisk monster stakk til ut stasjon og ødela alt. Jeg vil drepe dette dyret, uansett hva det tar!

SUBMARINE ODYSSEY / UBÅT UNDERVANNSTUR

En vanlig båttur. Vakkert hav, fargerik fisk, koraller, sjøstjerner ... Noe mangler, det er litt kjedelig, som om det ikke er nok båtkjøring ... Det er derfor vi arrangerer en ekte ubåt undervannstur, en spennende og unik opplevelse, hvor vakker utsikt over havet må vike for sine farer som definitivt ikke vil la noen slippe unna! Her er en nedsunket middelalderby, her er hjemmet til en kjempestor krabbe og en hai, blodtørstige slangefisk og rovdyrplanter. Her er kirkegården til havarerte fly som kjørte ut av kurs, og som spøkelser fortsatt flyter i dypet av havet, og her - krigsundervannsminer? Og dette er langtfra  alt som du ikke vet, men du kan oppdage. Hvem er for et dykk?

OCTOPUS / KJEMPE BLEKKSPRUT (fra 5 år)

Salt luft, frisk bris, store arealer, uutforsket dyp og lengsel etter eventyr - dette er hva som gjør at folk organiserer ekspedisjoner og går til havet igjen og igjen. Men vent - dette er ikke alt. Legender og historier fortalt av gamle sjøhunder over en kopp rom, om monstre I undergrunnen, den flygende hollender, Bermuda Triangelet. Dette er den virkelige grunnen, det hemmelige ønske om å se legenden med egne øyne og for å røre den. Nedsenking av miniubåt. Alt er i henhold til plan. Men hva er det? Så interessant ... Dette kan ikke være sant! Dette er "KjempeBlekksprut"! Den elegante kroppen glimrer med gull i stråler av sol som bryter gjennom dybden i vannet! Fantastisk! Ingen har noen gang sett det så nært! Neiii! Her kommer et angrep, Luftutgjevning, hold fast!

PARADISE ROLLER COASTER / PARADIS BERG-OG-DAL-BANE (fra 5 år)

Hva kan vi si… Paradis – Det er paradiset! Herlig vakker natur – grønne palmer, blått hav, høye fjell, fuglende synger!   

Noen synes at paradislivet virker for kjedelig, og derfor ble det bygget ... gale berg–og-dal-baner Spennende vendinger, brannringer, tunneler – skjønnheten og livet har blitt mye mer moro!

RATS RACE / ROTTELØPET (fra 5 år)

Er du redd for rotter? Og vi er ikke redd for deg! Vi er ikke redd for noe! Vi er “gale” rotteløp-førere! Har du orden og fred i hjemmet ditt? Vi vil lage en slutt på det! 
Klar! Ferdig! Gå! Ditt gulv er vår asfalt, ditt bord er våre trampoliner, ditt krus med melk - Fillern! Våt! Raserbanen går rett i kjelleren. Wow! Det viser seg at under gulvet er det også liv - kakerlakker, insekter, skilpadder… "

Hei, se hvor du kjører, sjåfør ....! Nei nei nei! kræsj! Bang! Typisk vår flaks, ikke gå I kamp! Men de to ... Jaadaa ... to rotter mindre. Flytt ut av kjelleren! BANG! Er det en rotte ?! Den holder vann spray - se opp! Heng på til slutt! Først!!! Den beste!

Taxi ride (fra 5 ÅR)

 

APOCALYPSE

En teknologisk katastrofe på planeten har presset alle gjennlevende mennesker til  å flytte ned under jorden. Den skapte også monstre som vandrer rundt og leter etter mat ...

AQUAPARK: THE CURSE OF THE RED BEARD / VANNPARK: RØDSKJEGG FORBANNELSEN

For et morsomt navn på en vannpark - Rødskjegg. Det sies at det ble bygget på samme sted som en piratby sto for lenge siden, og Herren av byen var den mektigste pirat av at tidene - Rødskjegg. Ha, det er bare sladder! Vi har ikke tid til å lytte på disse fortellingene, vi har kommet hit for å kose oss og å ha det gøy! La oss gå! Ha-а-а-а-а! Yeaaaaah! Flott! Wow! Noe er galt! Dette var ikke planen! En pirat by ... Levende skjeletter av pirater ... Kaldt vann i underjordiske tunneler ... Enorme hav monstre ... Og her er han - Rødskjegg! Selv om han er et skjelett, er skjegget fortsatt rødt! Vi skulle ha lyttet! Ooooh!

Med vennlig hilsen daglig leder
Sindre Thømt

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Madelen | Svar 02.12.2015 17.00

Fra mandag til fredag når stenger dere ?

MARS 5D KINO 13.12.2015 22.47

Hei Madelen, åpningstidene mandag til fredag i Alta er kl 15.00 - 19.00 og i Trondheim kl 12.00 - 19.00.

Anne | Svar 30.04.2014 19.14

Hei! Kan dere prøve å få inn ''Hell House''? :)

Mars 5D kino | Svar 01.10.2012 09.59

Det er 16 år på Dead house, og 13 år på den andre. Takk for spørsmål.

bjørn | Svar 30.09.2012 15.39

Ka er aldergrensen på dead house og haruted froest

klara | Svar 12.09.2012 16.25

super!!!!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.08 | 12:41

Omtalene er skikkelig dårlige. Har dere brukt Google-translate? Dette gir siden er uprofosjonelt inntrykk..

...
02.12 | 22:47

Det passer med 10 kroner for 2-6 min film for meg !!!!

...
02.12 | 22:41

Dyrt med 2-6 min film for 60 kr !!!!!

...
02.12 | 22:38

Hva er prisen ????

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE