Her får du oversikt over 5D filmene våre i Tronheim

Sky Rangares

Eventyraction

 

 

Tomb Of The Farathon 2

Eventyr, grøsser

 

Icy Downhill

Eventyr, spenning

 

Underworld

Eventyr

 

Amazon

Berg-og-dal-bane

 

 

Roadhoggers

Det er vakkert høstvær, blader faller, solen skinner - det er bare så vakkert. Men her er det noe som ikke stemmer. Noen griser kjøre på veiene som noen galinger. De kjører traktorer, motorsykler, og det er ingen hindringer for dem, verken på veien, eller skogen, eller dype raviner, verken elver eller tunneler. ... Wow! Ah, er vi fast i en hengemyr, det er bare flott! ... Vel ... Du kan ikke skjule møkk fra en gris

Panic House

En glad og munter jente tok en avtale med en eiendomsmegler om å ta en titt på et hus, og kanskje til og med kjøpe den. Været er perfekt, sommerfugler flagrende rundt, huset er vakkert, og prisen er lav. Nesten som et eventyr! Livet er fantastisk! Det jenta ikke vet er at eventyret vil bli hennes verste mareritt som har gått i oppfyllelse! Huset innvendig er en reell kirkegård av potensielle kjøpere som henne selv, strømmet som i for et røverkjøp, tiltrakk ved lav pris. Hun kjører kort tid og er omgitt av frykt og terror, men hun må flykte for livet, aldri slutte og være rask. Vil hun klare å rømme eller vil hun bli med de andre ofrene? 

Dalbane i Wild West

Wild Wild West ... Raviner, varm sand, stikkende kaktus, gribber ...
Ja-men, Hvor ble vi brakt nå… fort, togskinner og små vogner. Kjøpte oss billetter og satte oss på noe som ikke ser ut som et tog…til Yuma! Ser ikke ut som!
Ha..ha..ha!

Outpost 12

Ekstern villmarksplanet, den mest avanserte utpost, nummer 12 – hvor ble jeg brakt nå? Kunne jeg ikke finne meg jobb nærmere til Jorda? Jeg søkte etter romantikk..
Det er bra at jeg ikke trengte å gå… Det går mye raskere - på
skinner, på en Strider. La oss starte…og sjekke eierskapet ...

Labyrint

Labyrint (5D FILM) Hva kan du se i en dråpe maling? Noen ser ikke noe imens andre ser en hel verden. Utrolig og spennende .... Film med vakre bilder, tegninger og
musikk. Passer til alle aldersgrupper.

MetroFear

Et uventet problem oppstår. Under byggingen av den nye T-banen ble gamle gravsteder åpnet og en forferdelig pest har blitt løslatt etter og ha vært under jorden i 1000 år. Alle de som ikke klarte eller rakk og komme til overflaten ble til mutanter. Regjeringen har besluttet å stenge alle innganger og utganger for å hindre spredning av smitte til overflaten. For å få stopp på infeksjonen ble et spesiell tog med mikro-organismer sendt for ødelegge alle monstrene , men toget forsvant uten spor.
Vårt mål - er å finne en containeren og aktivere mikro-organismer. 
Vi - er byens eneste håp om frelse.

Runaway

Secret anlegget. Secret sentrum av topphemmelig forskning. Neck - "Top Secret" Høyeste nivå av sikkerhet.
Så hvorfor er alt kommer til en slutt? Hvorfor disse monstrene kommer til oss? Men hva skjer hvis de monstrene skal komme seg ut og skal bryte inn i fredelig liv til milliarder av mennesker? Det er umulig å forestille seg! Dette kan ikke skje!
Koden "101". Selvødeleggelse av objektet! Nødevakuering! Tid til overs! Først nå, har du tid?

The X zone

Det er stille på lufta ... En vitenskapelig romstasjon i en galakse langt, langt borte ikke kan etablere kontakt for den andre dagen ....
Teleportere. Stasjonen er urørt fra utsiden. Inne er det et totalt kaos, er gravitasjon slått av. Da blir det enda verre: døde kropper av astronauter, masse merkelige røde pulserende tentakler ... Skjule, raskt! Noen mekaniker enheter med blad-sharp tentakler skadet mine skannere i løpet av et par sekunder, og det ser ut som de ønsker å gjøre det samme med meg! Snart blir det klart - et stort romskip med et gigantisk monster stakk til ut stasjon og ødela alt. Jeg vil drepe dette dyret, uansett hva det tar!

Odyssey

Vi er i stillehavet - skjønnheten av havet, fargerike fisk, koraller, sjøstjerner ... Pent og spennende... det flyr spøkelser på dypet av havet. Men vent hva er dette, å nei, det er undervannsminer fra krigen? Og det er - er ikke alt, vi vet ikke, men du kan finne ut!  Vil du ta deg en dykke tur?

Apocalypse

En teknologisk katastrofe på planeten gjort alle mennesker i live var nødt til  å flytte ned under jorden. De skapte også monstre som vandrer rundt og leter etter mat ...

TAXI RIDE (fra 5 ÅR)

Paradise Roller Coaster (fra 5 år)

Noen synes at paradislivet virker for kjedelig, og derfor ble det bygget ... gale berg –og-dalbaner
Spennende vendinger, brannringer, tunneler – skjønnheten og 
livet har blitt mye mer moro!

RATS RACE ( fra 5 år)

Er du redd for rotter? Og vi er ikke redd for dere! Vi er ikke redd for noe! Vi er rotterace-førere! Orden og fred i hjemmet ditt? Vi vil sette en
slutt på det! 
Klar! Ferdig! Gå! Deres gulv er vår asfalt, deres bord er
våre trampoliner, ditt krus med melk - Dam! Våt! Raserbanen går rett i
kjelleren. Wow! Det viser seg at under gulvet er det også liv -
kakerlakker, insekter, skilpadder… "

RED BEARD

For et morsomt navn for en vannpark - Red Beard. Det sies at det ble bygget på samme sted hvor en pirat by sto for lenge siden, og Herren av byen var den mektigste pirat av at tidene - Red Beard. Ha, det er bare sladder! Vi har ikke tid til å lytte til disse fortellingene, vi har kommet hit for å kose oss og å ha det gøy! La oss gå! Ha-а-а-а-а! Yeaaaaah! Flott! Wow! Noe er galt! Dette var ikke planen! En pirat by ... Levende skjeletter av pirater ... Kalde vannet i underjordiske tunneler ... Enorme hav monster ... Og her er han - Red Beard! Selv om han er et skjelett, er skjegget fortsatt rødt! Vi skulle ha lyttet! Ooooh!

Octopus (fra 5 år)

Salte luften, frisk bris, store arealer, uutforskede dypet og lengsel etter eventyr - dette er hva som gjør folk organisere ekspedisjoner og gå til havet igjen og igjen. Selv vent - dette er ikke alt. Legender og historier fortalt av gamle hav hunder over en kopp rum, om monstre av avgrunnen, den flygende hollender, Bermuda Triangle. Dette er den virkelige grunnen, den hemmelige ønske om å se legenden med egne øyne og for å røre den. En annen nedsenking av bathyscaph vår. Alt er i henhold til plan. Men hva er det? Hvor interessant ... Dette kan ikke være sant! Dette er "Octopus"! Den elegante kroppen glimrer med gull i stråler av sol brøt gjennom dybden av vannet! Fantastisk! Ingen har noen gang sett det så nært! Nooo! Her kommer et angrep, dekompresjon, hold på!

RAGE RACE

 Som en dommer av den middelalderske inkvisisjonen, jeg er hensynsløse og uforsonlige! Til mine motstandere! Til mine fiender! Det er ingen venner blant folk i dette løpet. Den konstante venner er pålitelig sikkerhet, kraftig motor, ødeleggende våpen og nøyaktige raketter! Dette er øya - fengsel. Øya siviliserte samfunn bunnfall ... For mange hundre miles rundt - det er bare kaldt vann og tunge skyer. Solen stiger aldri her.

Jeg er her, men jeg er uskyldig! Og min eneste sjanse til å komme ut av her - nei, ikke erfarne advokater, håper  dem er borte, min sjanse er å vinne. Vinn og holde seg i live! Vinne og bli fri! Uten alternativer!

Med vennlig hilsen daglig leder
Sindre Thømt

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Aina | Svar 25.08.2018 12.41

Omtalene er skikkelig dårlige. Har dere brukt Google-translate? Dette gir siden er uprofosjonelt inntrykk..

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.08 | 12:41

Omtalene er skikkelig dårlige. Har dere brukt Google-translate? Dette gir siden er uprofosjonelt inntrykk..

...
02.12 | 22:47

Det passer med 10 kroner for 2-6 min film for meg !!!!

...
02.12 | 22:41

Dyrt med 2-6 min film for 60 kr !!!!!

...
02.12 | 22:38

Hva er prisen ????

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE